skip to Main Content
Al ruim 35 jaar ervaring! 020-4972164 info@delta-installatie.nl

Al ruim 35 jaar ervaring!

 Landelijk erkend!

Gespecialiseerd!

Alles onder één dak!

Ons bedrijf
Delta Installatie B.V. is een hecht familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat. 

We zijn gespecialiseerd in loodgieters en installatie werkzaamheden en beschikken uiteraard over de benodigde, landelijk erkende, certificaten (Uneto-VNI en SEI). We werken voornamelijk in opdracht van beheerders en eigenaren van woningen, winkels, bedrijfspanden en kantoren. Ook werken we in opdracht van particulieren. Kijk onder Werkzaamheden voor een overzicht van alle zaken waarvoor u bij ons terecht kunt.

Landelijk erkend
UNETO-VNI is de werkgeversorganisatie voor installatiebedrijven en de elektrotechnische detailhandel.

UNETO-VNI zet zich in voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid: we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze leden goede producten en diensten leveren. Bij onze vereniging zijn zo’n vijfduizend installateurs en 1.350 elektronicawinkels aangesloten.

Met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Installateurs die bij ons zijn aangesloten, weten hoe ze met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen. En ook hoe ze kunnen zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan.

Kies voor een lid van UNETO-VNI. Dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

Waarom een KvINL erkenning?
Het is voor opdrachtgevers lastig om een vakbekwame installateur van andere aanbieders te onderscheiden. Met een erkenning kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem de juiste kennis en kunde aanwezig is om het installatiewerk goed en adequaat uit te voeren. Met de erkenning maakt de installateur het verschil met zijn concurrent. De erkende installateur:

  • Heeft de vereiste diploma’s  en/of ervaring;
  • Beschikt over de meest actuele handboeken; en
  • Werkt met het juiste gereedschap.

Tevreden klanten

Al ruim 35 jaar tevreden klanten
bij Delta Installatie

U staat centraal

Van opdracht tot het resultaat.

Vakbekwaam

Al ons personeel heeft altijd de
juiste expertise en diploma’s.

Back To Top