skip to Main Content
Al ruim 35 jaar ervaring! 020-4972164 info@delta-installatie.nl

Al ruim 35 jaar ervaring!

 Landelijk erkend!

Gespecialiseerd!

Alles onder één dak!

Alle werkzaamheden
Hieronder vind u terug waar wij u bij van dienst kunnen zijn.

Centrale verwarming
Regelmatig onderhoud aan CV-installaties is noodzakelijk.

Om veiligheidsrisico’s te voorkomen en om de ketels duurzaam in conditie te houden adviseren ketelfabrikanten een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Is uw huidige CV-ketel aan vervanging toe? Of is een onderhoudsbeurt voldoende? U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Via dit aanvraagformulier kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om via ons een CV-ketel te huren of te aan te kopen. Wij zorgen daarbij voor de installatie en onderhoud. Meer informatie vind u onder de CV ketel leasen / kopen pagina.

Stadsverwarming
Bij stadsverwarming regelt het energiebedrijf het onderhoud.

Echter, ook bij stadsverwarming is de eigenaar van de woning zelf verantwoordelijk voor (storingen aan) de leidingen en de onderdelen ervan.  Denk hierbij aan de thermostaat en regelklep. Deze onderdelen moeten woningeigenaren zelf onderhouden en indien nodig vervangen.

Heeft u een storing die het energiebedrijf niet voor u kan oplossen? Delta Installatie kan u helpen. Ook als u twijfelt aan het functioneren van uw stadsverwarming kunnen wij u van dienst zijn.

Riolering
Delta Installatie b.v. heeft de modernste technische apparatuur…

… om uw riool te reinigen en te inspecteren in huis. Wij beschikken onder andere over high-tech rioolcamera’s voor leidingen van 32mm tot 200mm, hogedruk ontstoppers en frees machines.

Soms is het noodzakelijk de ligging van uw riool exact te localiseren, om onnodig graaf- of breekwerk te voorkomen. Wij beschikken over de daarvoor benodigde traceerapparatuur, met een speciale zender in de kop van de rioolcamera.

Uiteraard hebben we ook veel ervaring met het aanleggen, vervangen en aanpassen van uw riool. Binnen of buiten uw woning of kantoorpand.

Dak- en zinkwerk
Daklekkage? Wij hebben de apparatuur en de kennis in huis om de oorzaak van zelfs de meest hardnekkige lekkage te achterhalen.

Ook preventief kunnen wij veel doen. Veel lekkages kunnen wij voorkomen door het tijdig schoonmaken van bijvoorbeeld de dakgoten.

Nog geen last van lekkages, maar u twijfelt toch aan de kwaliteit van uw dak? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een inspectie. Tijdens de inspectie voeren we kleine reparaties uit indien nodig. In een rapport worden de bevindingen toegelicht, eventueel in combinatie met een offerte waarin de werkzaamheden worden opgegeven om uw dat weer in goede staat te krijgen. Uiteraard  kunt u ook zonder voorafgaande inspectie een offerte aanvragen voor uw dak, dakkapel, goot of erker.

Lekdetectie
De meeste lekkages komen wij op het spoor door onze jarenlange ervaring.

Soms is er sprake van lekkages die onmogelijk met het blote oog kunnen worden gevonden. Om die ‘onvindbare’ lekkages op te kunnen sporen beschikken wij over geavanceerde technische apparatuur waar ook specialistische lekdetectiebureau’s over beschikken.

Bijvoorbeeld, (riool-) inspectie camera’s in verschillende maten, rookmachines voor bijvoorbeeld stankonderzoek, infrarood camera’s, data loggers en afperspompen voor waterleiding en cv. De meeste lekdetectiebureau’s rekenen de kosten van de inzet van deze apparatuur standaard door. Delta Installatie b.v. zet en rekent deze apparatuur alleen in indien noodzakelijk.

Sanitair

Gas en water

Boilers en geisers

Direct contact opnemen:

0204972164

Delta Installatie b.v. is een hecht familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat.

Maak een afspraak

Tevreden klanten

Al ruim 35 jaar tevreden klanten
bij Delta Installatie

U staat centraal

Van opdracht tot het resultaat.

Vakbekwaam

Al ons personeel heeft altijd de
juiste expertise en diploma’s.

Back To Top